MAGAZIN

ISPLIVAO INTIMNI VIDEO JELENE KARLEUŠE! Duško Tošić će tražiti RAZVOD, ovo se NE PRAŠTA! SKANDALČINA!!!

  • 19 Juna, 2022
  • 0

Jelena Karleuša počastila je pratioce vrućim snimkom u kojem je pokazala obilnu zadnjicu, a poznato je da pevačica uživa da provokativne kadrove deli na svom Instagram profilu. Nakon

ISPLIVAO INTIMNI VIDEO JELENE KARLEUŠE! Duško Tošić će tražiti RAZVOD, ovo se NE PRAŠTA! SKANDALČINA!!!

Jelena Karleuša počastila je pratioce vrućim snimkom u kojem je pokazala obilnu zadnjicu, a poznato je da pevačica uživa da provokativne kadrove deli na svom Instagram profilu.

Nakon što je danima razmenjivala žustre prozivke sa Acom Lukasom, Jelena Karleuša sela je u privatni avion i otputovala u Makedoniju gde je održala dva nastupa.

Kako važi za nekoga ko je vrlo aktivan na društvenim mrežama, pevačica se u toku leta oglasila na Instagramu podelivši snimak u kojem je spustila bretele i dekolte izbacila u prvi plan, a ništa manje zapaženo nisu prošli ni kadrovi sa nastupa.

Nakon što je u crnim tangama mešala na bini, Jelena je podelila i snimak iz hotela u kojem se po lobiju i hodnicima šetala u gaćama. Na sebi je imala teksas komplet, dok je kombinaciju “začinila” zlatnim čizmama koje su išle skoro do prepona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)