PRVI TAKMIČAR KOJI JE VARAO U SLAGALICI NA RTS-U: Voditeljka ga ODMAH sprečila, nastao je NEVIĐENI HAOS! (VIDEO)

MAGAZIN

Na mestu plavog takmičara u Slagalici tada bio je Emil Ikonić, a kao crveni takmičar, prvi put u kvizu, bio je Željko Vasić. Jedan od njih pokušao je da napravi prevaru, ali je voditeljka tada odmah reagovala, međutim, ovu spornu situaciju malo ko je zaboravio od miljenika pomenutog takmičenja.

Naime, do početka igre “Moj broj”, Emil je imao 41 poen dok je njegov protivnik i dalje bio na nuli. Iako je Željko predano gledao u papir i pokušao da stigne do tačnog rezultata, bilo je jasno da Ikonić ima drugačije metode računanja. Češće je gledao u monitor i videlo se da računa”u glavi”, tek je u drugom delu vremena koje takmičari imaju na raspolaganju, počeo da zapisuje.

U drugom delu igre broj do kog je trebalo doći je 857, uz pomoć brojeva 8, 6, 2, 1, 10 i 25.

Vasić je “lupio” broj, jer nije stigao da izračuna, a Ikonić je prijavio broj 870. Videlo se da računa dok diktira voditeljki brojeve, jer je to radio polako i sa dužim pauzama. U jednom trenutku je zatražio da se izbriše broj 6, jer je pogrešio… Ali, ta mu intervencija nije prošla.

“Ne možemo to da priznamo”, rekla je Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza i zaustavila jedan od najkomičnijih pokušaja u igri Moj broj.

Spornu igru “Moj broj” pogledajte od 6 minuta i 30 sekundi:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *