Baka od 61 godinu i muž od 24 žele bebu: ‘Spremna sam imati dijete, ne brinem za godine’

MAGAZIN

Neobičan par postao je hit na TikToku, a 2,2 milijuna pratitelja s nevjericom gledaju njihove zaljubljene videe. Sada kažu da su spremni za proširenje obitelji, a bebu će dobiti surogat majkom ili posvojenjem

Cheryl (61) i Quaran (24) na društvenim mrežama tvrde da su u braku, te da je njihova ljubav iskrena iako mnogi pratitelji sumnjaju u njihovu priču. Par je u kratkom roku dosegao 2,2 milijuna pratitelja, a s njima dijele romantične trenutke iz svog života i pokazuju ljubav.

– Mi smo u braku i ništa nas neće rastaviti – tvrde golupčići.

Par se zaručio u srpnju prošle godine, a vjenčali su se u u rujnu. Svoje su vjenčanje prenosili uživo, a gledalo ih je 20 tisuća ljudi. Nakon vjenčanja, spremni su imati dijete, a bebu će dobiti surogat majkom ili posvojenjem.

Foto: TikTok

Cherly ima sedmero djece i 17 unučadi, a tvrdi da je dio njezine obitelj prihvatio Quarana i da podržavaju njihovu ljubav. Par se vjenčao okružen malim brojem ljudi, a tijekom ljeta planiraju obnoviti zavjete u krugu obitelji i prijatelja.

Foto: TikTok

Quaran jako želi dijete, i ja sam spremna biti majka djetetu. Neki kažu da sam sebična što u ovoj dobi želim bebu, ali ja se za svoje godine ne brinem – rekla je Cheryl, koja tvrdi da nije prestara da bi imala dijete.

Tvrde da imaju odličan seksualni život.

Iako ih možda obitelj podržava, na društvenim mrežama dobivaju mnoštvo negativnih komentara, no čini se da ih to nimalo ne smeta. Osim poljubaca, snimaju i viralne TikTok plesove, a pratiteljima su pokazali i svoje kućne ljubimce, tvorove.

Foto: TikTok

(Izvor: 24sata.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *