NIKO NIJE SLUTIO DA IM JE OVAKVO STANJE U KUĆI! Dragana Mirković NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SUPRUGU!

MAGAZIN

Folk zvezda Dragana Mirković godinama živi na relaciji Srbija-Austrija, a u prestonicu često dolazi zbog poslovnih obaveza.

U razgovoru za domaće medije, Dragana je svojevremeno otkrila kako joj je pošlo za rukom da skoro 20 godina živi u harmoniji sa suprugom Tonijem Bijelićem.

Toni i vi ste u braku 20 godina, ima li ljubomore među vama?

– Ma kakva ljubomora, nema mesta za to kod ni mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru.

Da li vas zove da proveri kada dolazite kući ili s nekog nastupa?

– Moj Toni? Ma ne… Nikada me to nije pitao, a niti će. Takođe, kada je on na poslovnim sastancima, nikada ga ne zovem da pitam kada će kući.

Takva okupljanja umeju da traju do kasno u noć ili čak celu noć. Uvek znam gde je i ne brinem se.

Kada se posvađate, ko prvi popusti?

– Ne znam odgovor na to pitanje, budući da kod nas u kući ne postoji povišen ton i ne pamtim kada smo se posvađali. Bolje da ne pričam o tome jer ne znam da li će mi ljudi verovati.

Mnogi se pitaju kako sve uspevate – majka, pevačica, dobra supruga? U čemu je tajna?

– Verujte mi, imala sam sreće. Da sam se ja pitala, odavno bih napustila muziku i svoju karijeru. Međutim, zbog svoje predivne publike ostala sam u ovim vodama. Nisam ja od onih ambicioznih žena.

Dragana Mirković

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *