Frajera maltretirala trojica muškaraca, a on ih eliminirao kao od šale: “Trebao je samo nastaviti hodati”

MAGAZIN

Situacija je prvotno izgledala napeto, da bi potom mladić krenuo prema izlazu iz lifta, a onda kad je dobio na širini prostora, okrenuo se i brutalno brzim i jakim udarcima svu trojicu poslao na pod.

Trojica bahatih mladića nisu se dobro provela prilikom maltretiranja muškarca koji očito trenira borilačke sportove. Naime, na Twitteru kruži kratka snimka sukoba u kojem je jedan muškarac, za kojeg se navodi kako je najopakiji čovjek na planeti, eliminirao trojicu likova u liftu i to na strašan način, kao u filmu.

Situacija je prvotno izgledala napeto, da bi potom mladić krenuo prema izlasku iz lifta, a onda kad je dobio na širini prostora, okrenuo se i brutalno brzim i jakim udarcima svu trojicu poslao na pod.

Nakon nekoliko kaotičnih sekundi, trojac je bio na podu unutar lifta. Srećom, sva trojica muškaraca vratila su se na noge, ošamućeni, ali očito teže neozlijeđeni.

Nejasno je što je točno izazvalo incident, za koji se vjeruje da se dogodio u Rusiji, ali snimka je postala viralna na internetu nakon što je objavljena na stranici za razmjenu videa LiveLeak.

Image

Više od 120.000 ljudi vidjelo ju je, a korisnici društvenih mreža šokirani su viđenim…

“Trebao je nastaviti hodati nakon što su se vrata otvorila”, glasio je jedan komentar.

Image

“Nisam siguran što je rečeno, ali nema isprike za takvo ponašanje”, dodao je drugi korisnik društvenih mreža, prenose strani mediji.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *