MAGAZIN

DA LI JE MOGUĆE DA OVO ČUDO VOZI DUŠKO TOŠIĆ! Svi smo mislili da je ferari, mercedes, BMW, kad ono… (FOTO)

  • 27 Juna, 2022
  • 0

Fudbaler Duško Tošić važi za sportistu koji ne voli javno da se eksponira, što se, s druge strane, ne bi reklo i za njegovu suprugu Jelenu Karleušu koja

DA LI JE MOGUĆE DA OVO ČUDO VOZI DUŠKO TOŠIĆ! Svi smo mislili da je ferari, mercedes, BMW, kad ono… (FOTO)

Fudbaler Duško Tošić važi za sportistu koji ne voli javno da se eksponira, što se, s druge strane, ne bi reklo i za njegovu suprugu Jelenu Karleušu koja je aktivna na svim društvenim mrežama i često otkriva i najimntimnije trenutke iz svog života.

Ipak, ruku na srce, za Jelenu se ne može reći da pripada onoj grupi sa estrade koju bije loš glas da voli da se bahati i razmeće raznim skupocenostima, počesvši od luksuznih stanova, garderobe, nakita, automobila, putovanja itd.

Ali nismo imali pojma da je i njen suprug takav i da ne pati od podmukle bolesti modernog sveta – pomodarstva.

Fudbaler je dobro nasmejao, ali i oduševio sve svoje pratioce kada je objavio fotku kako vozi, ni manje ni više, nego traktor!

Iako mnogi očekuju od javnih ličnosti da se slikaju pa makar i u tuđim skupocenim četvorotočkašima, Tošić je opet dokazao da ne pati od kompleksa više vrednosti i da je jednostavna osoba.

Duško Tošić

Podsetimo, Jelena Karleuša i Aca Lukas počastili nedavno su jedno drugo brutalnim uvredama čime je definitivno stavljena tačka na njihovo dugogodišnje prijateljstvo.

Kretor Saša Vidić prokomentarisao je ovu estradnu svađu i istakao da je čitava priča otišla predaleko, ali da Lukas svojim pričama ne može da ugrozi njen odnos sa Duškom Tošićem.

– Ja Jelenu jako volim i vazda ću biti na njenoj strani. Bilo koji sukob da se desi ja Jelenu volim. Ona je pre svega veliki prijatelj, jednom sam se ogrešio o nju, nešto sam je pljuvao, ali sam joj se zbog toga izvinio. Što je uvreda što je to rekla Lukasu? On sve što je rekla legalno radi i legalno o tome priča.

Vidić je prokomentarisao i folkerove navode da je Karleuša imala više afera sa sportistima.

– Mnogo je to daleko otišlo, pitanje je da li ćemo verovati u to ili nećemo. Šta sad otkrivaš ti te gluposti? Žena se razvela! Doviđenja prijatno! – istakao je Saša za “Svet”.

Na pitanje da li je Lukas svojim tvrdnjama narušio odnos bračnog para Karleuša-Tošić kreator daje konfuzan odgovor.

– Kako više da naruše kad ga je išamarala? (smeh) Ja sam dobar i sa Jelenom i sa Duškom i da znam nešto o njihovom odnosu ne bih rekao, a ne znam ništa.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

Povodom ovih Vidićevih reči oglasila se Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

– Volim Sašu, ali moram da demantujem. Nisam se razvela i nisam šamarala Duška, a ni Lukasa! Ja sam nežna žena – istakla je Jelena.