“TRUDNU ME JE TUKAO, JA SAM PREŽIVELA ALI NE I BEBA!” JEZIVA SUDBINA SRPSKE VODITELJKE: Posle TRAUME povukla se!

MAGAZIN

Nekadašnje TV lice, Ljubinka Buba Dobrosavljev, mamila je uzdahe svojom lepotom, ali je ipak rešila da se povuče iz medija i posveti se umotnosti.

A šta je sve preživela, niste ni svesni.

Pre više od deceniju, kako su pisali mediji, tadašnji partner ju je pretukao, nakon čega je izgubila bebu. Posle ovog događaja se povukla sa malih ekrana i život joj se potpuno promenio.

Ljubinka je nakon traume kroz koju je prošla odlučila da u potresnoj ispovesti ispriča sve detalje.

Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim – ispričala je voditeljka tada za Puls.

Posle svega što je proživela, ona se povukla sa malih ekrana, a u međuvremenu je izdala knjigu, ali i pronašla svoje mesto u umetnosti.

Ona je počela da se bavi borbom protiv nasilja nad ženama. Krajem 2017. godine Buba se vratila na televiziju i vodila je emisiju na Studiju B.

Ljubinka Buba Dobrosavljev

Nakon što je ponovo zablistala u ulozi voditeljke, Buba je izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od tog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *