LJUDI GLEDAJU I NE VERUJU ŠTA VIDE: Zorica Marković se potpuno TRANSFORMISALA, kao da ponovo ima DVADESET GODINA!

MAGAZIN

Folk zvezda Zorica Brunclik spektakularnim koncertom na Tašmajdanu napravila je najveću rođendansku žurku u istoriji, a ona je oborila i rekord ovog stadiona sa 14.000 posetilaca koji su joj za njen 67. rođendan horski otpevali slavljeničku pesmu.

Mnoge kolege su joj dale podršku, bilo da su nastupali na koncertu ili je verno bodrili iz publike.

Tako su joj se na sceni pridružili Šemsa Suljaković, Lepa Lukić, Nada Topčagić, Stoja, Ilda Šaulić, Marija Šerifović, Mira Škorić, Goca Tržan, Zorica Marković, Bojana Barjaktarević, Milica Todorović, Milica Jokić, Miroslav Ilić, Mile Kitić, Amar Gile, Nemanja Stevanović kao i zet Miloš Vujanović.

No to nije bilo sve, jer su iz publike uživali u spektaklu Nadica Ademov, Emir Habibović, Marta Savić, kuma Gordana Šaulić sa ćerkom Sanelom i zetom Batom Mirkovićem i mnogi drugi…

Zorica Marković, Ekstra Nena

Međutim, najviše pažnje pribrala je Zorica Marković koja je oduševila sve svojim stajlingom, ali i vitkom linijom, pa možemo slobodno reći da pevačici nije skoro bolje izgledala.

Duboki dekolte je zapalio masu, a mnogi su ostali zatečeni jer nisu mogli da je prepoznaju, budući da je pevačica promenila stil i postala dosta izazovnija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *