ON JE MILICU DABOVIĆ BATINJAO, PLJAČKAO A ONDA I KRVNIČKI ŠUTNUO: Njegov lik ULIVA STRAH, evo kako izgleda! (FOTO)

MAGAZIN

Otkako je izašla iz rijalitija, košarkašica Milica Dabović nije prestajala da potencira svoju majčinsku ulogu, te da navodi koliko joj je sin Stefan nedostajao tokom 72 dana boravka u Dominikanskoj republici.

Mnogi veruju da je to odvajanje bilo još bolnije imajući u vidu da sin Milice Dabović odrasta bez oca, te da mu je ona od rođenja igrala obe roditeljske uloge. Zato je u jeku priče o Milici i njenom učešću u rijalitiju ponovo u prvi plan došla intriga o tome kako je otac deteta poznate košarkašice napustio Milicu pred sam kraj trudnoće.

– Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije – izjavila je ranije košarkašica.

Sin Milice Dabović oca ipak ima, iako ga nikada nije upoznao, a isto važi i za širu javnost. Jednom je, međutim, Milica otkrila njegov identitet.

– Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole – poručila je Milica.

Ranije se pisalo da je sina dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, pa je kasnije pojasnila da je to drugo ime iste osobe. Njegov pravi identitet vodi se pod imenom Ljubomir Hadžistević i poznato je da je sa Novog Beograda. Milicu je u više navrata opljačkao i iskoristio iako se predstavljao kao “milioner iz Beča”.

– To je čovek koji je ukrao detetu kolica kada nas je ostavio ispred zgrade. Tada nas je poslednji put pokrao. Bolje da Stefan nema takvog oca. Desilo se mnogo loših stvari s njim. Saznala sam mnogo toga – ispričala je ranije Milica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

IZVOR: Espreso.co.rs 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *