MAGAZIN

SKANDALOZNA FOTKA SE PONOVO POJAVILA: Naš pevač OBNAŽEN leži pored VERENICE, a njeno izdanje FRAPIRA! (FOTO)

  • 10 Juna, 2022
  • 0

Njih dvoje upoznali su se još više od dvadeset pet godina na jednom Knezovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana živela i radila čak 35 godina. Tada

SKANDALOZNA FOTKA SE PONOVO POJAVILA: Naš pevač OBNAŽEN leži pored VERENICE, a njeno izdanje FRAPIRA! (FOTO)

Njih dvoje upoznali su se još više od dvadeset pet godina na jednom Knezovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana živela i radila čak 35 godina.

Tada njihova romansa nije započela, te je svako nastavio svojim putem. Sudbina je, međutim, imala drugačije planove, pa se narednih dvadeset godina nisu spojili, a u međuvremenu su dobili po dve ćerke u svojim zajednicama.

Pevač Nenad Knežević Knez očigledno uživa u vezi sa sada već verenicom Tatjanom Tat, i to je pokazao još davne 2014. godine kada je na svojoj Fejsbuk stranici objavio selfi koji su njih dvoje snimili golišavi u krevetu.

Fotografija se delila munjevitom brzinom iako ju je Knez brzo izbrisao sa Fejsbuk stranice, a ni 2021. godine ona nije zaboravljena.

Nenad Knežević Knez
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Naime, na Tviteru je ponovo osvanula fotografija, a ovde vidimo da javnost čuva intimne fotografije poznatih ličnosti, bez obzira što su one izbrisane sa njihovih profila.

Podsetimo, su pre tačno deset godina otpočeli svoju ljubavnu bajku.

Naime, Knez i njegova izabranica objavili su pre par nedelja da proslavljaju desetu godišnjicu skladne veze, kojoj se ne nazire kraj. Ovim povodom objavili su ove prelepe vesti na društvenim mrežama, te su svi njihovi pratioci, ali i najbliži, uzbuđeno čestitali.