MAGAZIN

U OVOM LUKSUZU ŽIVI DIJANA HRKALOVIĆ! Zastaće vam dah od DETALJA, ovo nema ni u svetskim filmovima! (FOTO)

  • 21 Juna, 2022
  • 0

Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u optuženoj da je uticala na dvojicu kolega da ometaju istrage, ukinut je pre par dana kućni pritvor i određena zabrana napuštanja

U OVOM LUKSUZU ŽIVI DIJANA HRKALOVIĆ! Zastaće vam dah od DETALJA, ovo nema ni u svetskim filmovima! (FOTO)

Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u optuženoj da je uticala na dvojicu kolega da ometaju istrage, ukinut je pre par dana kućni pritvor i određena zabrana napuštanja boravišta, odnosno grada Beograda. Njoj je oduzet pasoš i ima obavezu da se javlja policiji svakog ponedeljka.

Sudija Marković potom je saopštila da će kućni pritvor, koji joj je bio određen zbog opasnosti od bekstva, biti zamenjen blažom merom – zabranom napuštanja boravišta, odnosno teritorije grada Beograda.

Dijana Hrkalović
foto: Zorana Jevtić

Podsećanja radi, Hrkalović se tereti za trgovinu uticajem, dok se bivši načelnik Službe za specijalne istražne metode Milenković i nekadašnji načelnik Policijske uprave Novi Sad Šušnjić terete za zloupotrebu službenog položaja.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo kaznu od pet godina zatvora za Hrkalović, za Milenkovića je tužilac tražio godinu dana zatvora, a za Šušnjića dve.

Na suđenju koje je počelo 7. aprila, Hrkalović, Milenković i Šušnjić su negirali krivicu.

Jednom prilikom dok su policajci pretresali Dijanin stan, koji se nalazi u Ustaničkoj ulici, oni su ostali šokirani luksuzom koji su zatekli tamo.

Naime, ona u svom stanu ima saunu, teretanu, kao i fontanu na terasi sa koje se vidi ceo Beograd.

Takođe, kako su rekli izvori, u stanu je isključivo skupoceni, najmoderniji italijanski nameštaj. Sagovornici medija dodaju i da se ovakav luksuz retko viđa.

Istovremeno, oko zgrade u Beogradu gde ima stan smenjuje se grupa momaka koja je bukvalno tu stajala kao na straži.

Dijana Hrkalović