NOVE INFORMACIJE O SMRTI JELENE MARJANOVIĆ ŠOKIRAJU: Otkrivena je KLJUČNA stvar!

MAGAZIN

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu u Borči 2016. godine.

„Na Zoranovoj garderobi nije uočeno prisustvo krvi Jelene Marjanović. Izolovan dominantan DNK je Zoranov i trag muške osobe koja je u bliskom srodstvu sa Zoranom“, rekao je veštak Dušan Keckarević, piše Blic.

On je objasnio da je osim odeće pregledano i lice mesta i da na granama u okolini takođe nije pronađena Zoranova krv.

„Na licu mesta na granama nalazi se samo krv Jelene Marjanović“, rekao je i dodao da sa druge strane kanala ima klizotina i da sve govori da je jelena bila živa i da je tuda pokušala da izađe, ali da je izvršilac povukao.

“Izostanak krvi na okolini govori da se ubistvo dogodilo u kanalu. Krv mora da se nalazi na garderobi izvršioca, a nje nije bilo na Zoranovim pantalonama, patikama i majici”, kazao je.

Na pitanje tužilaštva o tragu krvi koji je pronađen na naslonu zadnjeg sedišta u automobilu Zorana Marjanovića, veštak je rekao da je trag detektovan, ali da je uklanjan. Napomenuo je da nije rađena analiza kojim je sredstvima uklanjano, već da se to moglo dogoditi i samim čišćenjem automobila.

“Trag je mogao preneti i neko drugi, druga osoba ili predmet ako ga nije ostavila i sama oštećena”, odgovorio je na pitanje tužilaštva i dodao da je moguće da je trag nastao i ranije, odnosno pre kobnog dana.

Nakon toga je pregledana foto dokumentacija sa lica mesta i tragova pronađenih na njemu. Prikazana je i odeća Zorana Marjanovića.

Podsećanja radi, ubistvo Jelene Marjanović dogodilo se 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo je otkriveno dan kasnije u kanalu.

Njen suprug Zoran Marjanović uhapšen je u septembru 2017. godine, a u pritvoru je bio do jula 2018.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *