UPRAVO SAOPŠTENE STRAVIČNE VESTI: Umrla PEVAČICA u 59. godini života, TUGA!

MAGAZIN

Još jedna velika žena je napustila ovaj svet.

Porodica, prijatelji i kolege se opraštaju od nje.

Ljudi će je rado pamtiti.

Iren Fargo, pevačica koja se proslavila početkom 90-ih zbog učešća na festivalu u Sanremu, umrla je u 59. godini. Na sceni pozorišta Ariston umetnica je dva puta uspela da završi na drugom mestu u sekciji.

Uzrok smrti još uvek nije poznat.

Iren Fargo je dvadesetak godina radila u mjuziklima i u bioskopu.

Iren Fargo

Svet muzike oplakuje Iren Fargo, pevačicu ranih 90-ih koja je dva puta bila druga na festivalu u Sanremu. Sledećeg novembra bi napunila 60 godina. Odrasla je u Kjariju, u oblasti Breše i bila je poznata široj javnosti posebno po dva nastupa na festivalu u Sanremu, ponovo u sekciji Novi predlozi, gde je bila prva bila 1991. a druga i 1992. godine.

Gradonačelnik Kjarija Masimo Vizardi i opština na Fejsbuku izražavaju „saučešće i bliskost porodici zbog gubitka Flavije Pocalje. Poznata u svetu zabavne muzike pod umetničkim imenom Irene Fargo – još uvek možemo da pročitamo na društvenom profilu opštinske uprave – bila je i biće na ponos celom gradu Kjari“.

Iren Fargo

Poslednjih godina se često pojavljivala u programima Tv2000. A 2012. godine objavila novi album.

„Draga Irene, uvek si bila dobar i osećajan umetnik. Imao sam veliko zadovoljstvo da radim u vašem muzičkom projektu i ja sam nikad nisam zaboravio koliko sam voleo muziku, i koliko je vaš vokalizam bio poseban i jedinstven. Želim da podelim sa vama pesmu “Ali kada će to biti” koju peva Irena”, oglasio se jedan od njenih kolega.

IZVOR: ESPRESO.CO,RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *