DA LI JE MOGUĆE DA OVO ČUDO VOZI DUŠKO TOŠIĆ? Mislili smo da je Ferari, Maserati, Audi, BMW kad ono… PROST ČOVEK!

MAGAZIN

Jelena Karleuša, posle 14 godina braka, razvela se od Duška Tošića. Pevačica se objavila na instagramu da su se ona i Duško dogovorili da njoj pripadne starateljstvo nad ćekama, a i da su rasporedili zajedničku imovinu.

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa navalili. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Jelena Karleuša, Duško Tošić

Jelena i Duško ne vole da se bahate i hvale na sva usta svojom imovinom, ali nismo imali pojma da je fudbaler baš toliko opušten i bez imalo komleksa

Fudbaler Duško Tošić važi za sportistu koji ne voli javno da se eksponira, što se, s druge strane, ne bi reklo i za njegovu suprugu Jelenu Karleušu koja je aktivna na svim društvenim mrežama i često otkriva i najimntimnije trenutke iz svog života.

Ipak, ruku na srce, za Jelenu se ne može reći da pripada onoj grupi sa estrade koju bije loš glas da voli da se bahati i razmeće raznim skupocenostima, počesvši od luksuznih stanova, garderobe, nakita, automobila, putovanja itd.

Ali nismo imali pojma da je i njen suprug takav i da ne pati od podmukle bolesti modernog sveta – pomodarstva.

Fudbaler je dobro nasmejao, ali i oduševio sve svoje pratioce kada je objavio fotku kako vozi, ni manje ni više, nego traktor!

Iako mnogi očekuju od javnih ličnosti da se slikaju pa makar i u tuđim skupocenim četvorotočkašima, Tošić je opet dokazao da ne pati od kompleksa više vrednosti i da je jednostavna osoba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *