OPTIČKA VARKA: KOLIKO JE DEVOJČICA NA SLICI? Ova misterija MUČI ljude na mrežama već 5 godina, MOŽETE LI JOJ STATI NA PUT?! (FOTO)

MAGAZIN

Fotografija pod nazivom “Iste, ali različite”, koja punih pet godina zbunjuje korisnike Interneta i koja je osvojila specijalnu nagradu na Instagramu, delo je švajcarske umetnice Ticijane Vergare, a prikazuje niz od preko desetak učenica koje sede na klupici… Ili se makar tako čini, prenosi Mondo.

Kada malo pažljivije pogledate, shvatićete da ih zapravo nema u tom broju, jer postoji u ogledalo… Školarki, za koje se kasnije ispostavilo da su gimnastičarke i koje su za potrebe jedne reklamne kampanje pozirale na ovoj fotografiji, mnogo je manje nego što se čini na prvi pogled.

Pogledajte i recite nam šta vi vidite? Koliko je učenica na fotografiji?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIZIANA VERGARI (@tizzia)

Optička iluzija ne prestaje da intrigira korisnike društvenih mreža, nema osobe koja nije pokušala da odgonetne misteriju. Iako neki tvrde da ih je zapravo 13(koliko se vidi na fotografiji), ipak je najviše onih koji misle da je reč o dve devojčice koje sede okrenute ka ogledalu…

Bilo je i onih koji su došli na ideju da se radi o dva para bliznakinja, dakle čtiri osobe koje sede tik uz ogledalo… A šta vi mislite? Koliko je devojčica na slici?

Kurir.rs

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *