KRVNA OSVETA OCA ZBOG ĆERKE BRANKE BILA JE BRUTALNA: Strpljivo čekao, morao da smrša da bi ostvario plan! ŠOK TEK USLEDIO! (VIDEO)

MAGAZIN

Krvna osveta, mislili smo, nešto je što je ostalo u prošlosti naroda na Balkanu, međutim, to nije tako.

Gostujući u jutarnjem programu “Redakcija” privatni detektiv Uglješa Grgur podsetio je na slučaj Branke Đukić.

ZLOČIN NAD BRANKOM ĐUKIĆ

Zločin koji se dogodio na Kosmetu 1975. godine potresao je tadašnju SFRJ. Reč je o smrti devojke po imenu Branka Đukić.

Branka Ðukić (18) iz sela Meteha kod Plava pošla je 2. septembra 1975. godine da se upiše u četvrti razred gimnazije u Peći. Istog dana po podne vratila se autobusom na Čakor i, pošto je autobus saobraćao samo do vrha planine, jedan deo puta morala je da pređe pešice.

Branka Đukić
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Presreli su je Rustem Hasanmetaj i Gani Kurmehaj iz okoline Peći i pokušali da je siluju. Uspela je da im se otrgne i pljune jednog od njih, ali su joj oni, dok je bežala, pucali u leđa.

– Imamo i slučaj Radeta Đukića, kome su dva Albanca silovala i ubila ćerku. Čovek je živeo za to da osveti svoju ćerku. Pred suđenje u Bijelom Polju, morao je, ne znam tačno koliko kilograma da smrša da bi mogao u sudnicu da unese pištolj tetejac 7,62 kalibra. U tome je uspeo. Jednog Albanca je ubio. A drugi se spasao zato što se Radetu Đukiću zaglavio metak u cevi. On je na neki način osvetio ćerku. Onda su došli Filota, Guberina (čuveni srpski advokati) da ga besplatno brane – ispričao je detektiv Grgur.

Uglješa Grgur

Kurir rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *