PEVAČICA JEDVA PREŽIVELA CRNU MAGIJU, BILA JE KAO INVALID! Zorica Marković mogla da izgubi ŽIVOT zbog vradžbina, otkrila posledice

MAGAZIN

Pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković suočila se sa ogromnim problemima jer je, kako sama ističe, na nju bila bačena crna magija.

Da stvari budu gore, jedno vreme nije mogla ni da hoda, iako su lekari tvrdili da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu.

Pevačica je sada progovorila o svemu, šta je sve radila i kako je uspela da se sačuva i ostane živom glavom na ramenima.

Zorica Marković
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Ma foliranti! Svi se nešto prenemažu… Te ne postoji, te postoji! Postoji, kad vam kažem, nego se svi prave ludi! Crna magija je na svakom koraku! Crna, vlaška, ima raznih… Još pre sam osetila na svojoj koži! Krenule su stvari da mi idu naopačke, sve najgore što je moglo da mi se desi – desilo mi se. Jedno vreme nikako nisam mogla da hodam, kao da sam invalid! Kada sam bila u hitnoj, doktorka kaže: ,,Ti možeš da hodaš! Nije ti ništa, svi nalazi su u najboljem redu”, a ja na noge ne mogu ni da stanem! Pa sam išla po raznim manastirima i crkvama, spas sam našla u dugim molitvama. Sada mi više niko ne može ništa. Imam svog anđela čuvara i mogu samo da mi popuše – govori Zorica za Svet, a prenose mediji i dodaje:

– Znaš šta da mi popuše? Štiklu kojom sam stala u fekalije! G*vnjivu štiklu! Kad bih samo znala ko mi je radio o glavi i koje su to babe, hodže, vračevi… Bili bi ti ljudi sa svim tim babama u bolnici i ko zna gde još! Verujem da se mnogim mojim koleginicama isto radi, neću sad da nabrajam, jer se svinešto ograđuju od priče o tome. Narod zna, nije glup, postoje zle sile i zli ljudi. U Boga verujem i dobro mi je, ostali nek mi pljunu pod przoro i nek se teraju u tri pi**em materine. Zlotvori! – rekla je Zorica.

Zorica Marković
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Kurir.rs/Svet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *