GADILO MI SE DA VODIM LJUBAV U ZATVORU: Crvenim beretkama koji robijaju brakovi pukli zbog se*sa!

MAGAZIN

Visoke kazne na koje su osuđeni i ljubav preko žice, doprineli su da brakovi bivših pripadnika „crvenih beretki“ puknu kao pena od sapunice!

Neki su u startu odustali od braka na daljinu, a neki su to učinili godinama kasnije. Bivši pripadnici Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije su zbog raznih krivičnih dela osuđeni na maksimalne kazne od po 40 godina zatvora, a pojedini od njih treba da robijaju još 20 godina. Sve duži boravak unutar zidina i sve manje nade za izlazak na slobodu, rezultirali su brakorazvodnim parnicama, jer lepše polovine nisu mogle da ih čekaju do penzije.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Tako se Nenad Bujošević Rambo (51), kum Milorada Ulemeka Legije (52), osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO-a na Ibarskoj magistrali, 2016. sporazumno razveo od supruge Sanje (45). Rambo je u samici skoro 20 godina, a sa Sanjom ima punoletnog sina i ćerku. Sanja je za naš list izjavila da ne ide u posetu bivšem suprugu u požarevački zatvor „Zabela“, ali da se sa njim čuje telefonom jer su ostali u korektnim odnosima posle 20 godina braka.

– Imamo dvoje dece od 20 i 21 godinu i ona su naša neraskidiva veza. Ni pre razvoda nismo imali razmirice. Prosto, breme života je učinilo svoje. Sada smo malo modifikovani spoj. Naš odnos je mnogo normalniji nego u nekim disfunkcionalnim porodicama. Dogovaramo se oko dece, šalimo se… – rekla nam je Rambova bivša žena.

Rambo i Sanja su se razveli posle 20 godina braka. Ona je posle toga uplovila u vezu s drugim muškarcem, sa kojim je dobila ćerkicu.

Sporazumni razvod imao je i bivši pripadnik JSO Branko Berček (43), iz Loznice, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva Stambolića i atentata na Vuka Draškovića. On se isto sporazumno razveo 2011. od svoje supruge sa kojom ima ćerkicu od 13 i sina od 17 godina. Berček je u zatvoru 17 i po godina, od 2007. je u požarevačkoj „Zabeli“, gde ga posećuju supruga, deca, roditelji i sestra.

Branko Berček
BRANKO BERČEKFOTO: PRINTSCREEN

Među prvima brak je pukao Dušanu Maričiću Gumaru (50), poslednjem komandantu JSO, osuđenom na 40 godina zbog ubistva Stambolića.

– On se još na početku razveo od supruge, sa kojom ima odraslu ćerku. Njegova supruga je prodala njihov stan u Novom Sadu i kupila drugi. Veza je pukla, jer je otkrila da je tada bio u vezi sa jednom zgodnom teniserkom iz Novog Sada, koja je redovno dolazila na sva njegova suđenja. Međutim, i ona ga je kasnije ostavila i udala se.

Ljubavna soba

Jedna od supruga ispričala nam je da nije htela da ide u „ljubavnu sobu“, iako je na to imala pravo tri sata.

– Ispred te prostorije za vreme boravka zatvorenika i njegovih partnerki bude stražar. Unutra je krevet, lavabo, posteljina… Kada sam videla sve to, povraćala sam. Nije mi bilo ni do čega, a kamoli do seksa. Neki od tih robijaša dovode i prostitutke, pa sama pomisao na to mi je budila gađenje – opisala nam je ona intimnu sobu u „Zabeli“.

Zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazi, on dosta često boravi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, a onda ga vraćaju u „Zabelu“. On je psihički toliko pukao da čak ne prepoznaje ni rođake koji mu dođu u posetu. Obilazi ga brat, koji živi u Požarevcu – navodi izvor „Alo!“.

I Nenad Ilić Glavonja (46), osuđen na 30 godina zbog ubistva Stambolića i atentata na Draškovića, razveo se od supruge Marije, sa kojom ima sina od 20 godina i ćerku od 17 godina.

Milorad Luković Legija
MILORAD LUKOVIĆ LEGIJAFOTO: DADO ĐILAS PRINTSCREEN

– Ne znamo šta je tačno bilo između njih. On se razveo posle „Sablje“, negde 2005, dok je bio u CZ-u. Još je tada imao nesuglasice sa suprugom. Ona sada živi u Beogradu sa decom.

Na lični zahtev je prebačen iz „Zabele“ u zatvor u Padinskoj Skeli – dodaje naš sagovornik. Leonid Leo Milivojević, koji izdržava kaznu od 30 godina, takođe se na početku svojih pritvorskih dana rastao od žene, sa kojom je bio u vezi iz koje imaju ćerku.

– On je psihički labilan još od suđenja. Takođe je prebačen u Padinsku skelu iz „Zabele“- kaže naš sagovornik.

Zvezdan Jovanović
ZVEZDAN JOVANOVIĆFOTO: PROFIMEDIA

Za razliku od pomenutih, Milorad Ulemek Legija ima stabilnu vezu sa suprugom Aleksandrom Ivanović (46), sa kojom ima tri ćerke. One ga posećuju u požarevačkom zatvoru „Alkatraz“, a Legija od februara 2020. može bez neprobojnog stakla da priča i ljubi suprugu i decu.

Zvezdana Jovanovića Zvekija (55), osuđenog na 40 godina robije zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, verno čeka supruga Olivera Lela Jovanović (53), sa kojom ima sina i ćerku, a u januaru 2019. dobio je unuka.

Kurir.rs/Alo

Foto EPA/SRDJAN SUKI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *