Muž saznao da nije otac svoje kćeri, a žena ga nije varala! “Mislim da znam otkud je dijete…”

MAGAZIN

Svijet jedne žene okrenuo se naglavačke nakon što je njezin suprug odlučio napraviti test očinstva jer je sumnjao da nije otac njihove kćeri, ali rezultati su ih oboje šokirali

Kada je riječ o odnosima, povjerenje se teško može povratiti nakon što se jednom izgubi. Jedna žena napisala je kako joj je partner iza leđa išao na test utvrđivanja očinstva jer nije bio siguran da je on pravi otac njihove kćeri, piše Mirror.

Rezultati testa bili su negativni, srušivši njegovo povjerenje u suprugu jer ju je optužio za varanje. Međutim, neimenovana supruga tvrdi da nikada nije bila nevjerna i da je on jedini mogući otac petogodišnje djevojčice.

Mama je sve otkrila u objavi na Redditu koja je postala viralna – prate je i na TikToku i na YouTubeu. Pišući na Redditovom forumu “Relationships”, rekla je: “Moj muž je napravio test očinstva naše kćeri i pokazao se negativnim, ali nikad nisam varala. Sada on misli da je naša veza laž i želi se razvesti.”

“Ne znam kako se to dogodilo i cijeli dan nisam mogla prestati plakati. Nikada nisam varala. Volim svog muža, zajedno smo od fakulteta i on je ljubav mog života, zgodan je i drag. Nema drugog potencijalnog oca za našu kćer. Već smo bili u braku i aktivno pokušavamo dobiti dijete.

‘Nikad nisam varala’

“Nikada nisam varala, nikad ne bih varala, i ne znam zašto je napravio taj glupi test jer ja nikad, nikad ne bih varala, ali pokazao se negativan i sada misli da joj nije tata. Ne znam kako da ga uvjerim da je bio pogrešan test i tako se bojim.”

Žena dalje kaže kako se njezin partner posljednjih nekoliko mjeseci ponašao drugačije i optuživao ju je za nevjeru – pa je odlučila pokušati dokazati svoju nevinost radeći vlastite testove i tu stvari postaju čudnije.

“Napravili smo nekoliko testova. Krvni testovi za utvrđivanje očinstva za njega i mene, i našu kćer, i imali smo termin kod specijalista za kimerizam, ali to je otkazano jer, pa, neki pogađate, ali ni moja kći nije biološki moja”, napisala je žena pa nastavila:

Krvni testovi za utvrđivanje očinstva

“Ne znam kako se to dogodilo, ali policajac je došao u našu kuću i uzeo nam izjave, a mi tužimo bolnicu u kojoj sam se rodila. Ne znam što se dogodilo s mojom bebom, a to je prestrašno .. Vratila sam svog muža, ali cijeli moj svijet je i dalje bio izokrenut, i samo bih voljela da nikada nije napravio taj glupi test. Spavao sam u kćerinoj sobi i jako se bojim da će mi je oduzeti, ali u isto vrijeme želim znati gdje je moja biološka kći i je li dobro. Molim se Bože, ona je dobro.”

Ljudi koji su pročitali objavu jednostavno nisu mogli vjerovati, a jedan je rekao: “Mislio sam da je želi ostaviti, a lagao je o testu.”

“Bio je nedavno ovakav slučaj IVF-a. Majke su zapravo rodile embrij druge žene. Dakle, to je također bilo dijete koje su rodile.”

net.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *