BOKSER HRVATSKOG POREKLA IZBODEN NA SMRT! Jeziva scena na plaži: Ostavili ga u lokvi krvi, otac krenuo u KRVNU OSVETU

SPORT

Tragične vesti stižu iz Italije.

Leonardo Muratović (25), italijanski bokser hrvatskog porekla, izboden je na smrt u nedelju uveče, na plaži u gradiću Ancio, nedaleko od Rima.

I dallje nema puno detalja o ubistvu boksera, za sada je otkriveno tek nekoliko stvari.

Leonardo Muratović
FOTO: FACEBOOK/LEONARDO MURATOVIĆ/PRINTSCREEN

Po informacijama koje stižu iz Italije, do sukoba je došlo u jednom noćnom klubu, a obezbeđenje je izbacilo Muratovića i grupu ljudi sa kojima se sukobio. To je bio potez koji je doveo do smrti Leonarda, tvrdi njegov stariji brat, prenosi “Jutarnji list“.

Svedočenja očevidaca kažu da je odmah nakon izbacivanja iz kluba grupa mladića počela da udara Muratovića, a jedan od momaka koji su zajedno sa njim izbačeni iz kluba ga je i usmrtio! Oni su odmah pobegli sa lica mesta, dok je bokser ostao da leži u lokvi krvi.

Leonardo Muratović
FOTO: FACEBOOK/LEONARDO MURATOVIĆ/PRINTSCREEN

Jedan ubod nožem bio je koban po Leonarda koji je preminuo na putu do bolnice, a njegova porodica odmah je krenula u osvetu!

Po informacijama hrvatskih medija, otac ubijen mladića je, iako veoma bolestan, želeo da osveti ubijenog sina. Tako je nakon informativnog razgovora u policiji fizički nasrnuo na dvojicu članova obezbeđenja kluba u kojem je bio njegov sin.

Leonardo Muratović
FOTO: FACEBOOK/LEONARDO MURATOVIĆ/PRINTSCREEN

Pokušao je da ubije obojicu, ubodima nožem, ali njihovo stanje je stabilno. Jedan od momaka koji rade u obezbeđenju morao je na operaciju i nakon nje nalazi se van životne opasnosti.

(Kurir sport/Jutarnji list)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *