ČUVAR TVRDI: Pričalo se da je poznati srpski pevač silovao devojku, a kriminalac umesto njega robijao

MAGAZIN

Jordan Antonić, bivši komandir straže u Okružnom zatvoru progovorio je o navodno jednom pevaču silovatelju koji svoju kaznu nije nikada odslužio.

Ljubomir Magaš poznatiji kao Ljuba Zemunac važio je za žestokog momka beogradskog asfatla. O njegovom životu i danas, tri decenije nakon njegovog ubistva, ispredaju se razne legende, ali i iznose do sada nepoznate činjenice. Ljubi boravak iza zatvorskih rešetaka nije bio nepoznanica, a sada je otkriveno i zbog čega je drugi put bio u Centralnom zatvoru.

“Ljuba je iz “Spuža” doveden u “Centralni zatvor. Tad smo čuli da dolazi Ljuba Zemunac zbog silovanja. Ali kako su tada pričali nije silovao on nego Bora Spužić Kvaka, ali je Ljuba to preuzeo na sebe”, rekao je Antonić u emisiji “Goli život”.

Bora Spužić
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

O ovoj temi se nije javno govorilo, već je pevač maltene do zadnjeg dana pevao i snimao pesme. Nikada nije bio osumnjičen niti ispitivan za ovo delo, koliko je poznato.

Podsetimo, Bora Spužić Kvaka bio je poznati jugoslovenski pevač. Objavio je više od 20 albuma, i oko 16 singlova. Učestvovao je na brojnim festivalima, a muzikom se bavio aktivno sve do 1996. godine. Naredne, 1997. doživeo je moždani udar, oduzela mu se cela desna strana tela i moć govora. Pevač je preminuo 2002. godine u Požarevcu.

Bora Spužić
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Kurir.rs/S.Telegraf

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *