JELENA KARLEUŠA DOVELA NJEGA U KUĆU I SVIMA PRIZNALA: Ne može više da krije, GRLI GA I LJUBI JAVNO! (FOTO)

MAGAZIN

Nakon burnog emotivnog perioda kroz koji je prošla Jelena Karleuša u borbi za očuvanje braka, konačno su u porodični dom na Dedinju stigle lepe vesti. Da bi i devojčice bračnu krizu svojih roditelja lakše podnele majka je odlučila da ih obraduje novim članom porodice. Jelena Karleuša pronašla je utehu udomivši kucu, koja je u njihov dom donela radost.

Kako pevačica važi za velikog borca za prava životinja i svoju popularnost koristi na najbolji mogući način podižući svest o ovoj bitnoj temi, sada je otišla korak dalje te je svoju humanost pokazala i na delu.

Žena velikog srca, spremna da drugima pomogne u nevolji, očito je Jelena Karleuša pronašla utehu nakon razvoda i svih nedaća u kojima se našla, udomivši psa kog su prethodni vlasnici odbacili.

Naime, poznato udruženje za brigu o životinjama pronašlo je vidno zapuštenog psa na jednoj deponiji te su ga odmah zbrinuli i pružili mu potrebnu zdravstvenu negu. Vest je stigla do popularne pevačice Jelene Karleuše koja se bez ustručavanja odlučila da mališanu pruži bolje životne uslove.

Jelena je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa malim psom u naručju uz objašnjenje zašto se odlučila na ovaj humani gest:

– Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, lečili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku.

– Usvajajte životinje, volite životinje, pomozite životinjama! P.S. A oni koji su ga izbacili na ulicu i terali sa kapije kad se vratio, neka gledaju kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje – napisala je Karleuša pozirajući sa novim ljubimcem.

Usledilo je oduševljenje njenih fanova, a samo neki od komentara bili su: “Kakva si ti zena. Čudna, ali humana i dobra”, “Evo zbog cega gotivim Jelenu”, “Divo, ti stvarno imaš veliko srce”, “Srce kao kuća”, “Bravo, predivno”, “Blago kuci, sad će da uživa”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

espreso.co.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *