KAKO MOŽE OVO DA JOJ URADI?! PROCURELA PRIVATNA PREPISKA BOGDANA SREJOVIĆA U KOJOJ NE ŠTEDI CECU RAŽNATOVIĆ!

MAGAZIN

Vest da je Ceca Ražnatović raskinula nedavno jednogodišnju vezu sa Bogdanom Srejovićem odjeknula je kao bomba, a interesovanje za ovim odnosom pevačice ne prolazi i dalje.

Inače, prekid veze pevačice i ugostitelja je usledio pošto su se emocije između njih dvoje ugasile, ali su oboje doneli odluku da će još dugo biti prijatelji.

Željko Ražnatović Arkan, Ceca Ražnatović

Da je Svetlana Ražnatović fatalna žena regionalnoj javnosti odavno je jasno, a tome svedoči i činjenica da Bogdan Srejović nije preboleo Cecu.

Naime, bivši dečko Cece Ražnatović, menadžer Bogdan Srejović, očigledno nije prošlost ostavio iza sebe, a dokaz za to ima i Cecin obožavalac. Reč je naime o dečku koji je od Cece na “Instagramu” dobio savet za prvi dejt. A onda je usledio šok.

@filipfilipovvic 🌹#fyp #foryou #foryoupage #viral #fypシ #fypシ゚viral #cecaraznatovic #dejt ♬ Fatalna ljubav – Ceca Raznatovic

Naime, na “TikToku” se pojavio video koji pokazuje da Bogdan “uhodi” ljude koji se dopisuju sa Cecom. Nakon što je od Cece dobio savet za dejt, dobio je i pitanje od Bogdana: “Kako je prošao prvi dejt?”. Video je mnogima bio dokaz da ni gotovo godinu dana od raskida Bogdan Srejović nije preboleo Cecu, a šta o tome ona misli javnosti još uvek nije poznato.

Da li je reč o šali, ili Bogdan još uvek nije ravnodušan, ostaje da vidimo.

@filipfilipovvic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #viral #ceca #cecaraznatovic #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ Autogram – Ceca

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *