ON JE NOVA LJUBAV GORDANE ŠAULIĆ? Vrlo je MOĆAN I UTICAJAN, SLEDI I VERIDBA?!

MAGAZIN

Posle iznenadne smrti Šabana Šaulića Gordana se u potpunost povukla iz javnosti i posvetila porodici, deci i unucima. Međutim, iako je njeno srce čini se zauvek zaključano i pripada samo voljenom suprugu, brojni muškarci voleli bi da se nađu u Gordaninom društvu i upute joj kompliment i po koju lepu reč.

Prema pisanju domaćih medija, Goca Šaulić zapala je za oko jednom inspektoru koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ Goca mu je bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, misteriozni inspektor trudi se da osvoji srce Šabanove udovice.

– I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor za Scandal! i dodaje:

– Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi.

Šaban Šaulić

(Espreso/Scandal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *