MAGAZIN

KAD BRŽE?! DUŠKO TOŠIĆ ODMAH DOVEO ANJU U SVOJU KUĆU: Jelena NIJE MOGLA NI DA NASLUTI, Atina i Nika ZANEMELE!

  • 11 Jula, 2022
  • 0

Osim ćerki Atine i Nike, kao i supruge Jelene Karleuše, posebno mesto u srcu Duška Tošića ima i jedna Katarina. Nije na pomolu nikakav skandal, reč je o

KAD BRŽE?! DUŠKO TOŠIĆ ODMAH DOVEO ANJU U SVOJU KUĆU: Jelena NIJE MOGLA NI DA NASLUTI, Atina i Nika ZANEMELE!

Osim ćerki Atine i Nike, kao i supruge Jelene Karleuše, posebno mesto u srcu Duška Tošića ima i jedna Katarina. Nije na pomolu nikakav skandal, reč je o njegovoj rođenoj sestri, koja živi u Zrenjaninu. Udata je i ima ćerku Anju.

Iako ih je život od detinjstva usmeravao na različite strane, brat i sestra ostali su bliski do današnjih dana, viđaju se kad god mogu, a zajedno brinu i o majci Nikoleti koja živi u vojvođanskom selu Orlovat. Katarina je veoma bliska i sa Jelenom, pa veoma često vreme provode zajedno.

Ipak, da je Duško najbolji tata i ujak na svetu govori i to što Atina, Nika i preslatka Anja obožavaju da dane provode zajedno. Sportski obučeni i udobno smešteni u Duškov skupocenu auto, preslatka ekipa uputila se u provod samo njima znan. Fotografija je oborila sve rekorde, a čini se da je muž Jelene Karleuše zaista blažen među lepoticama.

Duško Tošić