VIJESTI

NIJE REALNO ŠTA ČOVEK RADI USRED BELA DANA U TRAMVAJU: Još jedan MANIJAK snimljen, FUJ! (VIDEO)

  • 1 Jula, 2022
  • 0

Manijaka ima na svakom koraku, gotovo svakodnevno se pojavljuju snimci i fotografije raznih ludaka koji se ne ustručavaju da bilo šta urade naočigled drugih ljudi. Jedan takav manijak

NIJE REALNO ŠTA ČOVEK RADI USRED BELA DANA U TRAMVAJU: Još jedan MANIJAK snimljen, FUJ! (VIDEO)

Manijaka ima na svakom koraku, gotovo svakodnevno se pojavljuju snimci i fotografije raznih ludaka koji se ne ustručavaju da bilo šta urade naočigled drugih ljudi.

Jedan takav manijak zatekao je danas putnike u tramvaju u Beogradu. Naime, kako se vidi na snimku, čovek sedi u tramvaju i samozadovoljava se pred svima. Kako se navodi, on sve vreme gleda u devojke i nesmetano onaniše.

Snimak je objavljen na Instagram stranici “serbilive_beograd”, a putnik užasnut ovim prizorom napisao je: “Ovo nije realno šta čovek radi usred bela dana , tramvaj linija 12 gleda u devojke i samozadovoljava se, da li neko može da reaguje na ovo”, navodi se uz objavu.

Pogledajte osetljiv video snimak.

Inače, kao što rekosmo ovo nije prvi put da se događaju slične situacije.

U jednom obrenovačkom naselju snimljen je manijak koji onaniše prislonjen na automobil. Dok je to radio, sve vreme je gledao u istom pravcu, a onda se prošetao i nastavio da gleda okolo. Kako su autori snimka naveli “Dok to radi, krišom gleda decu ili životinje. Po pola sata dok ne završi ili ga neko ne vidi”, kažu oni.

Kako smo uspeli da saznamo, u pitanju je osoba koja ima određenih psihičkih problema i koju građani vrlo često viđaju da prosi po ulicama Obrenovca.

Takođe, kako je rečeno za naš portal, ovaj muškarac odranije je poznat javnosti, ali i policiji zbog istih dela, ali nikada nije hapšen.