MAGAZIN

PORAŽAVAJUĆA ISTINA O CECINOM TREĆEM DETETU: Rodila me je pre Veljka i Anastasije, ALI ME JE PREDALA ZBOG KARIJERE

  • 11 Jula, 2022
  • 0

Sličnost između Anastasije Ražnatović i pevačice velika je, a kako su ih inače često povezivali, često ih pitaju da li su u srodstvu. Kako kaže Marina Visković, Ceca

PORAŽAVAJUĆA ISTINA O CECINOM TREĆEM DETETU: Rodila me je pre Veljka i Anastasije, ALI ME JE PREDALA ZBOG KARIJERE

Sličnost između Anastasije Ražnatović i pevačice velika je, a kako su ih inače često povezivali, često ih pitaju da li su u srodstvu.

Kako kaže Marina Visković, Ceca je rodila kada je bila jako mlada ali je zbog karijere morala da je preda ženi po imenu Gordana.

Sestra Anastasije Ražnatović – često je tako oslovljena Marina Visković, a sada je na pitanja fanova pevačica odgovorila i otkrila da su njih dve zaista sestre:

– Jesmo. Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru – napisala je ovu duhovitu dosetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji duboko blizak prijateljski odnos.

Podsetimo, Marina Visković je izuzetno bliska porodična prijateljica sa Ražnatovićima i neizostavni deo je svakog njihovog slavlja. One znaju i na odmor da odu zajedno pa povodom toga letos su objavljivale i zajedničke fotografije iz Crne Gore.

Marina Visković