VIJESTI

ŠOK U EMISIJI UŽIVO: “ZORAN JE UBIO JELENU!” Bivši načelnik policije javno izgovorio ime ubice poznate pevačice

  • 16 Jula, 2022
  • 0

Nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte Žarko Popović, izneo je šokantnu tvrdnju u programu uživo da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.. Na konkretno pitanje voditeljke

ŠOK U EMISIJI UŽIVO: “ZORAN JE UBIO JELENU!” Bivši načelnik policije javno izgovorio ime ubice poznate pevačice

Nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte Žarko Popović, izneo je šokantnu tvrdnju u programu uživo da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.. Na konkretno pitanje voditeljke da li on Zorana smatra ubicom, Popović je rekao da je on 99,99 odsto ubica.

– Zoran Marjanović je ubio Jelenu na lokaciji za koju još uvek ne znamo gde se nalazi.

– Vi mislite da ju je on ubio?, upitala je voditeljka.

– Da, 99,99 odsto je on ubica. Mi ne znamo mesto gde je ona zaista ubijena. Tek posle 16 dana posle ubistva je pretresena njegova kuća od strane Trećeg odeljenja policijske uprave. Dakle, ubistvo se nije desilo na tom nasipu u Borči. Jelena je u predelu temena glave dobila više dugačkih posekotina, rekao je on u jutarnjem programu TV Happy

Popović je rekao da je Zoran mrtvu Jelenu doneo na nasip i tu je bacio u kanal.

“Kada je to uradio njoj je patika spala. I onu plavu duksericu je on naknadno doneo i tu je bacio. Patika je nađena istog dana. Drugo, nigde oko kanala nema tragova tih patika. Blato oko kanala a patika čista. Na čarapi na njenoj nozi sa koje je spala patika nema blata”, rekao je Popović. On je kasnije tokom emisije rekao da on ne optužuje Zorana Marjanovića, već da “izražava osnov sumnje da je 99,99 odsto on ubica.”

Žarko Popović
ŽARKO POPOVIĆ FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, pred Višim sudom u Beogradu u toku je suđenje Zoranu Marjanoviću zbog optužbe da je ubio Jelenu, a sledeće ročište je zakazano za 21. decembar. “Insajder TV” je nedavno objavio dva snimka na kojima se čuju .

Ovo je ponovo otvorilo polemiku u javnosti. I dok jedni smatraju da je MUP napravio propust i da je Marijanovićeva prijava shvaćena neozbiljno, drugi misle da je on se to isplanirao dobro i pripremao teren za svoju buduću odbranu.

“Ono što najviše upada u oči je to što je Marjanović, koji je pozvao policiju na broj 192, dispečerima sa kojima je razgovarao, a razgovarao je sa njih troje, nijednom nije rekao da mu je nestala supruga, niti ju je nazvao po imenu. Sve vreme je ponavljao da je došao na nasip sa ćerkom, kao i da je mama otišla da trči i da je nema 45 minuta, kao i da je dete pored njega. Glas mu je zvučao pogubljeno i usplahireno”, objasnio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Kurir.rs