MAGAZIN

Ovo je Staša, nova Vučićeva zastupnica u parlamentu Srbije

  • 4 Augusta, 2022
  • 0

Vučićeva stranka SNS ima novu zastupnicu u tamošnjem parlamentu i nije trebalo dugo da njezine fotke preplave društvene mreže. Staša Stojanović nova je zastupnica u parlamentu Srbije, a

Ovo je Staša, nova Vučićeva zastupnica u parlamentu Srbije

Vučićeva stranka SNS ima novu zastupnicu u tamošnjem parlamentu i nije trebalo dugo da njezine fotke preplave društvene mreže. Staša Stojanović nova je zastupnica u parlamentu Srbije, a na konstitutivnoj sjednici snimala je selfieje koje je potom objavila na Instagramu.

Foto: Screenshot

“Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti”, napisala je atraktivna crnka na Instagramu.

“Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam”, dodala je.

Srpski tviteraši brzo su se počeli sprdati sa slikama iz skupštine i likovati nad stanjem u srpskoj politici, ali Staša se ne brine zbog negativnih komentara.

“Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je SLIKANJE zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci”, napisala je nakon napada.

(Izvor: Index.hr)