NAŠ GLUMAC U ZAGRLJAJU ANĐELINE DŽOLI: Niko ne veruje DA SU ZAJEDNO, isplivao DOKAZ! (FOTO)

MAGAZIN

Glumac Branko Đurić Đuro sarađivao je Anđelinom Džoli u filmu “U zemlji krvi i meda”, a jednom prilikom je ispričao kako je upotznao slavnu glumicu.

– Šest meseci pre snimanja zvala me je agent iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Anđelina radi film i to sam onda povezao – rekao je Branko Đurić Đuro, koji je zatim ispričao kako ga je lično kontaktirala Anđelina Džoli.

Bilo je to preko mejla, na engleskom jeziku.

Branko Đurić
foto: Aleksandar Krstović

– Javila mi se Anđelina: “Dragi Đuro, ovde Endži” i tako smo počeli da razvijamo naše prijateljstvo. Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija – rekao Đuro.

Branko je imao i reči hvale i za Anđelinog sada već bivšeg emotivnog partnera Breda Pita.

– On je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se seća iz doba kad je snimao 80-ih u Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me je pitao kako žive. Zaista je socijalno osvešćen – ističe Đurić i naveo da su Anđelina i Bred velike zvezde gde god da se pojave:

Branko Đurić
foto: Facebook

– Kad bih otišao na pivo s Bredom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: “Bolje da kažu: ‘Gle budale, pije pivo s kacigom!’ nego da me prepoznaju” – rekao je Đuro, koji je na kraju otkrio šta mu je Anđelina Džoli poklonila za 50. rođendan, prenosi Telegraf.

– Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Breda. Na gitari je napisala posvetu: “Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo”. I moram da priznam da sviram često na njoj na koncertima – naveo je Đuro.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *