Baka (74) 13 unučadi udaje se za 27-godišnjeg dečka: ‘Naša veza je mnogo više od vođenja ljubavi’

MAGAZIN

Kathi Jenkins (74) i 27-godišnji Devaughn Aubrey zaručili su se nakon što su se upoznali u aplikaciji za pronalaženje partnera. Kažu da je njihova veza mnogo više od seksa

Par s razlikom od 47 godina odlučan je pokazati svijetu koliko je moćna njihova ljubav. Kathi Jenkins (74) upoznala je 27-godišnjeg Devaughna Aubreyja iz Teksasa u SAD-u na stranici za upoznavanje.

Veza se za par ubrzo pretvorila u mnogo više od seksa jer sada planiraju svoje vjenčanje.

– Upoznali smo se online i nitko od nas nije tražio ozbiljnu vezu. Naletio sam na njezinu sliku, bila je to slika njezinih grudi. Pročitao sam njezin profil i poslao joj poruku u nadi da ću dobiti odgovor, također je bila online i odgovorila mi je – ispričao je Devaughn

– Tražio sam ju broj, dala mi ga je, a zatim smo malo razgovarali – nastavlja.

Par je četiri mjeseca prije upoznavanja razgovarao na mobitel jer je Kathi živjela dva sata udaljena od Devaughna.

Kad su dogovorili sastanak, rekla je Devaughnu da ga već čeka u krevetu.

On se prisjetio da je ‘mirisala jako slatko i dobro’ i dodao: ‘Imala je svilenkastu tamnocrvenu bluzu na sebi i ništa drugo.’

– Kad smo se napokon vidjeli licem ulice jedna od prvih stvari koje je rekla bila je ‘nizak si’ ili ‘niži si nego što sam mislila’ – ispričao je za Daily Star.

Nije bila ljuta, mislila je da sam zgodan i našli smo se u hotelskoj sobi nekoliko tjedana nakon toga i nastavili smo se sastajati svaki tjedan – dodao je.

Službeno su postali par nakon što ga je Kathi pozvala k sebi za Dan zahvalnosti. Nikada se nije udavala, ali ima četvero djece, 13 unučadi, 36 praunučadi i pra-praunuka iz dugogodišnjih veza.

Devaughn nema djece, ali je jednom bio oženjen u dobi od 24 godine, međutim, razveo se 2021. godine, malo prije nego što je upoznao Kathi.

– Nijedna moja prijašnja veza nije bila ovakva – kaže Devaughn.

On smatra da je Kathi savršena za njega jer se nikada ne svađaju.

(Izvor:24sata.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *