LJUBAVNICA UPALA NA SVADBU I TO U VENČANICI! Mladoženja pokušao da je IZBACI, a reakcija mlade ŠOKIRALA SVET: Komentari pljušte!

MAGAZIN

Na snimku koji u poslednje vreme kruži Tviterom vidimo ženu odevenu u belo kako nezvozno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo zatim pravi scenu, dok muškarac pokušava da je smiri i udalji. U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje.

Iz toga se saznaje da je čovek koji se sa ženom, ustvari ljubavnicom, raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odevena u belo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno.

Mladoženja pokušava da izbaci svoju ljubavnicu iz prostorije, ali u tome ne uspeva, te mu jedna od gošći pritiče u pomoć, kako bi ženu koja je van sebe urazumili i isterali sa venčanja. Epilog ove situacije još se nije saznao, ali je mladoženja koji voli da “šara” sasvim sigurno imao štošta da objasni svojoj supruzi, ako je do venčanja uopšte i došlo.

Pregršt zanimoljiv komentara pojavilo se na ispod video snimka i nasmejalo mnoge korisnike.

mlade

– Ova žena je legenda! – napisao je jedan čovek u komentaru

– Zamislite ovaj zaplet: Ona je sa njime bila više od 7 godina, a on želi da oženi devojku koju je upoznao pre pet meseci – dodao je drugi.

– Ljubavnica je odlično obavila svoj zadatak, a kum zaslužuje momentalan otkaz – nizali su se komentari.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.