MAGAZIN

Nakon što je saznao da neće pobijediti rak, tješio je uplakanog bracu i poručio mu: “Oprosti što nisam uspio…”

  • 23 Augusta, 2022
  • 0

Fotografija na koju rijetko tko može biti imun, 15-godišnjak s rakom u terminalnoj fazi tješi svog uplakanog mlađeg brata. Tinejdžeru Ianu 2019. dijagnosticiran je osteosarkom. Nakon operacije i

Nakon što je saznao da neće pobijediti rak, tješio je uplakanog bracu i poručio mu: “Oprosti što nisam uspio…”

Fotografija na koju rijetko tko može biti imun, 15-godišnjak s rakom u terminalnoj fazi tješi svog uplakanog mlađeg brata.

Tinejdžeru Ianu 2019. dijagnosticiran je osteosarkom. Nakon operacije i višemjesečnih kemoterapija doznali su da se izliječio. Ali u studenom 2021. bolest se vratila i proširila po cijelom tijelu. Ianu i njegovoj obitelji je rečeno da se više ništa ne može učiniti i da će umrijeti.

Mlađi brat nije mogao prestati plakati

Kad je Ian strašnu vijest podijelio sa svojim mlađim bratom Peterom, ovaj je briznuo u plač i počeo jecati. Ian ga je čvrsto stisnuo, utješio i ispričao mu se jer nije uspio pobijediti rak.

Na Facebooku emotivnu fotografiju objavio je Benjamin Elliott iz Oregona.

“Ian je odlučio sam reći svojim prijateljima i malom bratu da će ga rak neizbježno ubiti. Mislim da ova fotografija prikazuje dobro koje je Ian želio i vjerovao da treba dijeliti. Čak i s poražavajućom prognozom, Ian je taj koji tješi druge. Istina je da odbija živjeti za sebe. Odabrao je živjeti za druge do trenutka kada udahne posljednji put”, napisao je Elliott.

“Mrzim rak”, “Srce mi je slomljeno”, “Nevjerojatan primjer ljubavi i poniznosti. Moje molitve su s ovim dječakom i njegovom obitelji”, pisali mnogi te priznali da ih je prizor braće slomio.