MILJANA KULIĆ U KOMI? DOKTORI SE BORE ZA NJEN ŽIVOT: Priključena na aparate u bolnici, NOVE INFORMACIJE

MAGAZIN

Kako piše jedan dnevni list ljekari se bore za život Miljane Kulić (28)! Rijaliti zvijezda je u veštačkoj komi zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj pre 12 dana.

Miljanini roditelji Siniša i Marija su nešto ranije za drugi dnevni list istakli kroz suze da im je kćerka od subote na intenzivnoj njezi Urgentnog centra u Nišu i da su ljekari morali da joj izvade slezinu!

Za sve su krivi ljekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Ljekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima… – priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

– Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Ljekari joj daju “fraksiparin” kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Poslije operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna…

Miljanina majka Marija jedva govori od stresa i brige.

 

– Samo da mi dete bude dobro, pa ćemo pričati o svemu. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova… Bila je pred sepsom… Ne spavamo od prekjuče jer joj je život bio ugrožen. Nadamo se da će se izvući – kaže Marija za Informer, a na pitanje da li će tužiti kliniku u Turskoj u kojoj je Miljana smanjila želudac odgovara:

– Zasad ne razmišljamo o tome…

Miljana Kulić je posle smanjenja želuca za Informer pričala da se oseća dobro i pohvalila se da je već smršala.

– Posle operacije sam za samo sedam dana izgubila 13 kila. Kad počne “Zadruga 6”, imaću 75 kilograma i izgledaću mnogo bolje – rekla je Miljana pre nekoliko dana.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *