OVO JE DRVO ŽELJA: Zamislite želju i odaberite jedan broj, SADA POGLEDAJTE DA LI ĆE VAM SE ŽELJA OSTVARITI

MAGAZIN

Danas vam donosimo jedan zabavan test. Pogledajte ovo drvo želja i zamislite jednu želju. Odaberite samo jedan broj i pogledajte da li će vam se ta želja ostvariti.

BROJ 1

Ukoliko ste izabrali ovaj BROJ, on vam  poručuje da će Vaša želja uskoro da se ispuni. Osoba kao vi zaslužuje da bude sretna i da vam se želja ispuni. Zato vam sudbina šalje predivnu nagradu tako što će se želja koju se zamislili ispuniti do kraja godine.

BROJ2

Ovaj broj vam poručuje da morate da se malo strpite i želja će Vam se ostvariti. Sudbina bira pravo vrijeme kada će vam poslati ispunjenje želje. Za sve treba vremena i strpljenja, pa tako i da se ova želja ispuni. Samo malo sačekajte i vidjećete kako će se kockice početi slagati na pravi način.

BROJ 3

Ovaj broj sa sobom nosi predivne vijesti. A to su da će želja koju ste zamislili da se ispuni baš kada to najmanje budete očekivali. Možda ste već počeli gubiti nadu oko Vaše želje, ali kada je potpuno izgubite ona će biti ispunjena. Vrijeme mora doći samo za sve u životu, pa tako i za ovo.

BROJ 4

Ovaj broj poručuje vam da Vaša želja čeka na vas. Sigurno se tiče ljubavi i neke divne stvari koja neće samo vas usrećiti već i druge ljude oko vas. Zbog toga sudbina ispunjenje šalje što je prije moguće. Vjerujte u svoje izbore i ono što želite.

BROJ 5

Ovaj broj poručuje da morate debelo da se strpite da se želja ostvari. Proći će baš mnogo vremena dok ona ne dođe na red da bude ispunjena. Čak iako ste inače jako nestrpljiva osoba, sada morate da naučite ovu važnu karakternu crtu. Naučite kako da budete strpljivi i spremni da sačekate da se ostvari sama od sebe.

BROJ 6

Ovaj broj vam poručuje da možda tražite previše svojom željom. Morate da budete malo skromniji oko svojih zamišljanja i željica. Zamolite svemir za nešto što je jednostavnije za ispunjenje, i ona će vam je sigurno ispuniti. Neke stvari prosto ne smiju biti ispunjene jer to ne bi bilo dobro za vas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *