CELA SRBIJA BRUJI O ĆERKAMA DUŠKA I KARLEUŠE: Ljudi ne prestaju da DELE OVAJ SNIMAK, evo o čemu je reč

MAGAZIN

Na društvenim mrežama pojavio se snimak mlađe ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića koji je mnoge ostavio u neverici.

Naime, kako je život pop dive pod lupom javnosti već godinama tako i njene naslednice polako ali sigurno preuzimaju tron svoje majke.

Nika Tošić je zasigurno jedino dete među poznatima koje svojom harizmom, i neposerdnošću pobraja najveće simpatije širokog auditorijuma.

Na Instagramu se pojavio sada snimak koji je nastao pre par godina u kom su Atina, Nika i još jedna devojčica. Njih tri su odlučile da izvedu predstavu za članove porodice, a Jelena se našalila kako je ovo najgluplja predstava koju ej gledala.

Devojčice su onda odreagovale tako da je cela nacija u suzama, ali od smeha, gledala snimak.

Nika Tošić
foto: instagramscreen

“Ovo je najgluplja predstava na kojoj sam prisustvovala. Ne zna se ko ima gluplju ulogu”, počela je JK, a devojčice su krenule da je “udaraju”.

Podsetimo, Jelena Karleuša sve je nasmejala do suza pre par meseci jednom objavom na instagramu. Pevačica je objavila detalje iz dnevnika njene kćerke Nike. Reč je o stranici dnevnika nasledice JK i njenog supruga Duška Tošića, na kojoj je iskreno zapisala šta je muči.

– Iako znam da će se ljutiti, moram da objavim deo dnevnika moje Nikice. Ružno je što špijuniram dete, ali kako ovo da ne objavim – napisala je Jelena, uz fotografiju stranice iz Nikinog dnevnika.

Nika je napisala sledeće:

– Ali brate, moja dadilja Bilja me uvek pita šta sam jela, kao da “vodim računa”, okej. To boli. A Atina kad pojede nešto mnogo više od mene, njoj je to okej. I kaže mi da pazim šta da jedem. I ti isto, Biljo! Gledaj svoja posla ženo! Nisi mi mama. A fazon, ona je duplo deblja od mene i skoro sam viša od nje – piše u Nikinom dnevniku, a ovaj isečak je pored Jelene Karleuše nasmejalo i mnoge njene partioce na instagramu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *