PRVO ZAVODILA SLAVNOG KOŠARKAŠA, PA PREŠLA NA NJEGOVOG 17 GODINA MLAĐEG SINA: Najomraženija ljubavnica na svetu našla NOVI PLEN!

MAGAZIN

Zovu je najomraženija ljubavnica na svetu. Nimalo laskava titula, priznaćete, a sada je pokrenula novi skandal, vezom sa sinom slavnog košarkaša.

Larsa Pipen
FOTO: PROFIMEDIA

Reč je o Larsi Pipen (48) koja je sada i zvanično u vezi sa sinom Majkla Džordana, Markusom Džordanom (31) sa kojim je viđena u poznatom kafiću u Njujorku.

Larsa Pipen
FOTO: PROFIMEDIA

O ovoj vezi šuškalo se duže vreme, a fotografije su došle kao zvanična potvrda nagađanja. O novoj aferi u Holivudu piše i “Ju-es-vikli!, a da bi stvari bile još zanimljivije, Larsa je pre nekoliko nedelja pokušala da zavede Majkla Džordana koji je u braku sa Ivet Prijeto.

Ubrzo nakon tog flerta fotografisana je kako satima razgovara sa Markusom u njujorškom kafiću.

Larsa Pipen
FOTO: PROFIMEDIA

Kada je reč o Larsi Pipen, bivšoj supruzi čuvenog košarkaša Skotija Pipena, za njeno ime se uvek vezuju neki skandali. U te skandalozne postupke ubraja se i njeno nekadašnje prijateljstvo sa Kim Kardašijan koje je navodno puklo jer se bivši suprug rijaliti zvezde i dizajner Kanje Vest nije dopao glavnoj akteri ove priče.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *