GLOBUS

DŽEKI, JESI LI OVDE? GDE JE DŽEKI? Džo Bajden dozivao mrtvu senatorku pred gomilom medija! VIDEO

  • 29 Septembra, 2022
  • 0

Američki predsednik Džo Bajden ponovo je postao predmet ismejavanja na društvenim mrežama jer je na konferenciji za novinare u Beloj kući dozivao pokojnu kongresmenku iz Indijane Džeki Valorski,

DŽEKI, JESI LI OVDE? GDE JE DŽEKI? Džo Bajden dozivao mrtvu senatorku pred gomilom medija! VIDEO

Američki predsednik Džo Bajden ponovo je postao predmet ismejavanja na društvenim mrežama jer je na konferenciji za novinare u Beloj kući dozivao pokojnu kongresmenku iz Indijane Džeki Valorski, na čiju smrt je očigledno zaboravio i tražio je i dozivao u gomili medija.

Bajden je dozivao njeno ime dok je držao govor.

Džeki, jesi li ovde? Gde je Džeki?”. Nakon što nije dobio odgovor Bajden je nastavio dalje sa obraćanjem, kao da se ništa nije desilo.

Naime kongresmenka Džeki Valorski i dvoje njenih službenika direktor okruga Zakari Pots (27) i direktorka komunikacija Ema Tomson (28) poginuli su u saobraćajnoj nesreći 3. avgusta ove godine. Prvobitno se sumnjalo da je drugi automobil ušao u njihovu traku i da se sudario sa automobilom Valorske, kojim je Potts upravljao. Ali nakon dalje istrage, ustanovljeno je da je automobil Valorske prešao u pogrešnu traku.

Džeki Valorski, koja je inače bila republikanac, jedna je od četiri kosponzora zakona u Kongresu koji je finansirao konferenciju o gladi.

Kurir.rs