VIJESTI

Vozač “Golfa” sletio s ceste i poginuo na licu mjesta

  • 26 Septembra, 2022
  • 0

Policijska apeluje je na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima i stanju kolovoza. Na magistralnom putu Bosanski Novi – Kostajnica poginuo

Vozač “Golfa” sletio s ceste i poginuo na licu mjesta

Policijska apeluje je na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima i stanju kolovoza.

Na magistralnom putu Bosanski Novi – Kostajnica poginuo je M.L. iz Bosanskog Novog kada je vozeći “Golf” sletio sa kolovoza.

Iz Policijske uprave Prijedor su saopštili da je jutros oko 6.30 sati prijavljeno da se na magistralnom putu Bosanski Novi – Kostajnica u mjestu Dobrljin dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza i da je jedno lice smrtno stradalo.

“Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor na licu mjesta izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila slijetanjem sa kolovoza Golf smrtno stradao vozač M.L. iz Bosanskog Novog”, navodi se u saopštenju, prenose Nezavisne novine.

Policijska uprava Prijedor apeluje je na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima i stanju kolovoza.