MAGAZIN

ZADNJI BROJ GODINE ROĐENJA OTKRIVA DA LI ĆETE IKAD IMATI PARA: Evo ko će PLIVATI U NOVCU, provjerite da li ste to vi

  • 17 Septembra, 2022
  • 0

Niko se ne rađa sa mogućnošću da ima manje ili više, samo treba da uspostavite harmoniju sa elementom kojem pripadate Odnos između čovjeka i novca razvija se u zavisnosti od

ZADNJI BROJ GODINE ROĐENJA OTKRIVA DA LI ĆETE IKAD IMATI PARA: Evo ko će PLIVATI U NOVCU, provjerite da li ste to vi

Niko se ne rađa sa mogućnošću da ima manje ili više, samo treba da uspostavite harmoniju sa elementom kojem pripadate

Odnos između čovjeka i novca razvija se u zavisnosti od njegovog elementa prema feng šuiju, kako je objanila Natalija Pravdina, ruski stručnjak za feng šui. Kako ističe, niko se ne rađa sa mogućnošću da ima manje ili više, samo treba da uspostavite harmoniju sa elementom kojem pripadate.

Svoj element možete odrediti na osnovu posljednje cifre godine rođenja:

0, 1 – metal
2, 3 – voda
4, 5 – drvo
6, 7 – vatra
8, 9 – zemlja

Kada odredite koji ste element, saznajte na koji način možete ostvariti novac i obilje:

Element Zemlje – sačuvajte svoj omiljeni posao i optimizam

Element Zemlje u feng šuiju podrazumjeva stabilnost i samopouzdanje. Međutim, ove osobe mogu da ograniče sreću svojim pesimističnim izjavama i negativnim stavom. Predstavnici ovog elementa često blokiraju novčani tok negativnim mislima da neće uspeti, da toga nisu dostojni i drugim beskorisnim iskustvima. Još jedan važan aspekt je da većina novca za ljude elementa Zemlje dolazi od posla koji vole i u kojem zaista uživaju. Kada nešto urade sa zadovoljstvo, to im se vraća kroz energiju obilja. Za njih je savršena poslovna ideja da hobi pretvore u biznis.

Element Drvo – ne gubite vrijeme

Ukazuje na tačnost, red i pouzdanost. Međutim, sitničavost ponekad sprječava dalji razvoj. Važno je da imate pažljiviji odnos prema novcu. Pazite kako je novac složen u novčaniku, da li je u njemu haos. Ne razbacujte novac po kući, on uvek treba da bude na svom mestu. Kada zavlada red u vašem novčaniku i budžetskom planu, finansije će mnogo lakše ići od ruke.

Element Metal – zaslužujete više

Metal simbolizuje čvrstinu, odlučnost i izdržljivost. Ljudima sa ovim elementom važno je da svoj novac vežu za određene ciljeve, jer jedino se tako može umnožiti. Češće postavljate ciljeve i napravite dobar plan za njihovo postizanje. Važno je da planirate svoje troškove i prihode. Takođe, nemojte prestati da sanjate i ne plašite se svojih želja – poželete više i podignite lestvicu. Stabilnost nije za vas, za vas su stalni rast i razvoj.

Element Voda – živite lakše

Element vode je vešto prilagođavanje promenama i ostvarenje snova snova. Njihova moć je u tome da se vrlo često njihove misli materijalizuju u stvarnosti. Važno im je da paze na svoje reči, želje i misli. Ne smatrajte novac nečim prljavim, a bogate ljude nedostojnim. Naučite da razmišljate o novcu sa poštovanjem. Sanjajte velike snove. Dozvolite sebi više nego što možete. Nemojte se plašiti da bar ponekad živite iznad svojih mogućnosti. Nemojte žaliti zbog novca potrošenog na sebe. Razmazite se!

Element Vatra – trošenje, trošenje i trošenje

Vatra je element aktivnosti i moći. Dozvolite sebi da trošite novac. Štednja i stalna štednja za neke dane koji dolaze samo usporavaju kretanje novčanog toka. To ne znači da treba da rasipate, već da živite i pustite normalan tok novca da cirkuliše. Novac u rukama predstavnika ovog elementa uvijek treba da bude u pokretu. Kod vas postoji bliska veza između materijalne, finansijske strane i privatnog života.