“NEMAM VIŠE SNAGE, BOBO, DOKLE?” Brak Lepe Brene I Živojinovića Na Klimavim Nogama, OSTAVLJA GA POD STARE DANE!?

Uncategorized

Suprug Lepe Brene godinama muči muku sa kilogramima te je usled gojaznosti ugrozio i svoje zdravlje, a izgled Bobe Živojinovića posebno brine njegovu lepšu polovinu.

Boba je Brenii u više navrata obećavao kako će povesti računa o ishrani, međutim po svemu sudeći on se vratio na staro te pored brojnih dijeta i režima, ponove se ugojio desetak kilograma jer po pisanjima medija, jede krišom.

Prošle nedelje pojavio se na jednom gradskom događaju, pa je izgled Bobe Živojinovića mnoge iznenadio, a kako piše “Star” usled velike gojaznosti teško se i kretao.

Pored muka sa kilogramima, Boba se požalio prijateljima i kako supruga više sa njim ne želi nigde da se pojavljuje.

– To veče društvo mu je pravio najstariji sin Filip koji jedini ide sa njim kada treba. Kako se šuška, Brena je ljuta i rekla mu je da ako ne bude smršao javno će da ga kritikuje! Mnogo se brine za njegovo zdravlje, a on zbog kilaže ima problema i sa holesterolom, šećerom i masnoćom što nije dobro. Pred Brenom ništa ne jede, a onda krišom jede sve što ne treba. Stalno ga kritikuje i nervira se, jer kao bivši sportista treba mnogo više da vodi računa o svom zdravlju, ali ne vredi. Plaši se za njega, sve je tromiji i sve mu nekako teško pada, a imaju puno poslova koje su započeli. Ako se ne urazumi, kako mi je rekao, zapretila mu je da će ga ostaviti pod stare dane – otkrio je za “Star” izvor blizak Živojinovićima.

Lepa Brena
foto: Kurir

Strahovi najveće balkanske zvazde po svemu sudeći opravdani su, a da li će Boba prihvatiti dobronamerne savete bližnjih te povesti više računa o svom zdravlju, pokazaće vreme.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *