PROFESORICA NAĐENA SA DEVETORICOM UČENIKA U SOBI!

MAGAZIN

Ona je navodno spavala sa jednim od bivših učenika, poznatim samo kao učenik A, koji je svjedočio na današnjem saslušanju Generalnog nastavnog veća za Škotsku, prenosi Glasgov Live. Tvidi, koja je radila kao profesorica fizičkog u srednjoj školi Glenifer u Pejsliju, navodno je neprikladno plesala sa učenicima prije nego što je spavala sa učenikom, koji je tada imao 18 godina.

Učenik je na saslušanju rekao da mu je „žao“ što se protiv profesorice Tvidi, koja sada ima 27 godina, vodi istraga zbog tog događaja. U izjavi je priznao da ju je poljubio u hotelskoj sobi prije nego što je imao seks s njom.

Učenik A je otkrio kako je popio oko tri ili četiri krigle piva, flašu vina, malo žestokog pića, rum i šotove. On tvrdi da je Tvidi, koja sada živi u Dubaiju i radi kao učiteljica joge, prenoćila u sobi prije nego što je otišla oko 8 ujutro sljedećeg dana.

  • Nismo imali nikakvih poslova prije mature. Nije bilo odnosa ranije. Gospođica Tvidi je sjedila za našim stolom. Ona nije pila za stolom, ja jesam. Nakon mature, studenti su rezervisali sobe u Premier Inn-u koji je bio na pješačkoj udaljenosti od SVG3. Nisam je pozvao u hotel. Ne znam kako je dospjela tamo – rekao je učenik.

On je dodao i da je ušao u hotelsku sobu gdje je zatekao devet učenika i Tvidi.

  • Ja i prodesorica Tvidi smo jedini ostali u prostoriji. Poljubili smo se, niko to nije inicirao i imali smo seksualni odnos u sobi. Ona je prenoćila i oboje smo otišli ​​u osam. Zaista mi je žao gospođice Tvidi. Popio sam mnogo, to je bila moja matura – rekao je on.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *