IMAM 19 GODINA, A MOJ DEČKO 48: “Kad sam mu rekla da sam trudna, on me…”

MAGAZIN

Imam 19 godina i u vezi sam sa oženjenim muškarcom. On ima 48 i otac je troje djece, supruga mu ima samo 37 i zaista je prelijepa i uopšte mi nije jasno zbog čega me je startovao, ali ne žalim se, meni je dobro sa njim. Iako sam bila izuzetno loša učenica sredio mi je posao o kojem sam mogla samo sanjati…

 

 

Ništa ne radim, a plata ide… sa njim sav za ove dvije godine obišla pola europe… kupuje mi poklone, sve je super osim što se još uvijek nije razveo, iako je rekao da će čim napunim 18 godina suprugu da ostavi, a mene da oženi.

NASTAVAK:

Prije 2 mjeseca sam mu rekla da sam ostala trudna, a on me tada uhvatio za kosu i drskim glasom rekao da se ne pravim budala i da se “toga” riješim što prije… Baš sam se iznenadila njegovim stavom i agresivnošću… na sreću nisam bila trudna, samo sam ga lagala, mislila sam da će ga to natjerati da se što prije razvede i mene oženi.
Sponsored by Luponmedia

 

 

Ne znam šta da radim, kako da sve ovo ubrzam, jednostavno ne želim više da budem druga… želim da mu budem prava i jedina. Nadam se da će to biti uskoro. Rekao je za mjesec dva da će da se razvede, ako opet nešto ne iskrsne.

(Izvor: Ispovesti.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *