MAGAZIN

19-godišnja Ela dnevno ima 30 klijenata! Morate platiti 80 eura za 15 minuta, a 4.400 eura košta posebna ponuda!

  • 3 Novembra, 2022
  • 0

U Engleskoj živi Ela koja ima samo devetnaest godina, a bavi se jednim od najstarijih zanata. Otkrila nam je kako je s ovim poslom počela da se bavi

19-godišnja Ela dnevno ima 30 klijenata! Morate platiti 80 eura za 15 minuta, a 4.400 eura košta posebna ponuda!

U Engleskoj živi Ela koja ima samo devetnaest godina, a bavi se jednim od najstarijih zanata. Otkrila nam je kako je s ovim poslom počela da se bavi sa samo šesnaest godina, a sada je jedna od najpopularnijih u svom poslu.

O svom zanimanju javno govori i navodi kako nikada nije krila čime se bavi, jer joj to donosi novac i mogućnost da normalno živi. Ovo je njen posao, baš kao i što drugi ljudi imaju svoja zanimanja.

Prema njenim riječima, da biste imali petnaest minuta užitka, morate da platite 80 eura. U toku noći desi se da zaradi i do 1 700 eura. Obzirom da ima mnogo posla, otkrila nam je kako nekada razmak između klijenata bude samo dvije minute, kako bi mogla sve da stigne i ispoštuje ih.

Sa svakim klijentom bude našminkana i sa sređenom frizurom, jer želi da je pamte po lijepom, kako bi joj se ponovo vraćali. U pauzama se brzo tušira i oblači novu i čistu gardarobu. Iako je u stisci sa vremenom, to je ne sprečava da se dotjera i izgleda savršeno. Pored ovog posla, ima i svoju stranicu na kojoj objavljuje provokativni sadržaj, zahvaljujući kojem zaradi oko 4 700 eura mjesečno.

Ela idalje živi sa svojim roditeljima, pa mnogo novca troši na hotelske sobe kako bi se provela sa partnerima.