19-godišnja Ela dnevno ima 30 klijenata! Morate platiti 80 eura za 15 minuta, a 4.400 eura košta posebna ponuda!

MAGAZIN

U Engleskoj živi Ela koja ima samo devetnaest godina, a bavi se jednim od najstarijih zanata. Otkrila nam je kako je s ovim poslom počela da se bavi sa samo šesnaest godina, a sada je jedna od najpopularnijih u svom poslu.

O svom zanimanju javno govori i navodi kako nikada nije krila čime se bavi, jer joj to donosi novac i mogućnost da normalno živi. Ovo je njen posao, baš kao i što drugi ljudi imaju svoja zanimanja.

Prema njenim riječima, da biste imali petnaest minuta užitka, morate da platite 80 eura. U toku noći desi se da zaradi i do 1 700 eura. Obzirom da ima mnogo posla, otkrila nam je kako nekada razmak između klijenata bude samo dvije minute, kako bi mogla sve da stigne i ispoštuje ih.

Sa svakim klijentom bude našminkana i sa sređenom frizurom, jer želi da je pamte po lijepom, kako bi joj se ponovo vraćali. U pauzama se brzo tušira i oblači novu i čistu gardarobu. Iako je u stisci sa vremenom, to je ne sprečava da se dotjera i izgleda savršeno. Pored ovog posla, ima i svoju stranicu na kojoj objavljuje provokativni sadržaj, zahvaljujući kojem zaradi oko 4 700 eura mjesečno.

Ela idalje živi sa svojim roditeljima, pa mnogo novca troši na hotelske sobe kako bi se provela sa partnerima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *