MAGAZIN

“Odlučila sam da se moja karijera završi..” Marija saopštila tužne vijesti, 0vo niko nije očekivao: Evo koji je razlog, auu (Video)

  • 3 Novembra, 2022
  • 0

Marija šerifović jedna je od onih pjevačica koja je svojim glasom osvojila srca mase. Nije od onih koji moraju nositi kratke suknje, što dokazuje da još uvijek postoje

“Odlučila sam da se moja karijera završi..” Marija saopštila tužne vijesti, 0vo niko nije očekivao: Evo koji je razlog, auu (Video)

Marija šerifović jedna je od onih pjevačica koja je svojim glasom osvojila srca mase. Nije od onih koji moraju nositi kratke suknje, što dokazuje da još uvijek postoje ljudi koji cijene kvalitetnu glazbu i dobru reputaciju, da nisu svi opterećeni samo izgledom.

Kada je pandemija krenula na put, pokrenula je vlastiti kanal na kojem je snimala razne spotove, ali sada je objavila jedan koji je uništio svijet njezinim brojnim pratiteljima. Ističe da se bliži kraj, da se njena karijera videografa bliži kraju, da želi i mora raditi na novom albumu, da se mora sjetiti tko je zapravo, da je pjevačica:

Kao što vidite i čujete, Marija se odlučila odjaviti na vrlo lijep način, pozdravivši se sa svima i zahvalivši onima koji je gledaju i podržavaju. Sigurni smo da joj je sve bilo zabavno, ali nije bilo toliko vremena koje je mogla posvetiti ovom projektu, sve je počelo nakon pandemije, zaživio je i taj showbiz, a sada Marija ima jako puno obaveza oko pjevanja.