‘Svi se pitate zašto imamo lepo telo i lice! Ne jedem gluposti: kolače, slatkiše, sokove! Moja klasa jede nešto drugo..’ KARLEUŠA RAZBIJESNILA SVE SVOJOM IZJAVOM!

MAGAZIN

Danas ćemo malo da se pozabavimo jednom od najboljih i najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, a to je Jelena Karleuša, koja je opčinila sve, pa čak i svjetsku scenu. Poznata je neko ko ruši stereotipe, i bez dlake na jeziku govori o raznim temama.

Svi je znaju po slobodnijem načinu odjevanja koje ne može da prođe nezapaženo, kao i raznim izjavama koje znaju itekako da naljute pojedince. Niti jedan njen intervju nije ostao nezapažen, jer je uvijek otkrivala neke pojedinosti koje do tada njena publika nije znala, a itekako su bili interesantni.

Skoro je tokom jednog gostovanja, otkrila kako je stalno na nekim dijetama, kako bi mogla da održi svoje savršeno tijelo, ali da joj to nekada nije nimalo lako. Ne voli da jede kolače i slatkiše, nije ni kao dijete voljela mnogo da jede, što joj pomaže pri očuvanju linije.

Ono što gotovo svi znaju jeste da pjevačice ne voli da jede meso, ali ni grickalice, čips. Mnogi su se iznenadili kada su saznali da Jelena ne pije ni kafu. Jednom je objavila stori u kojem je napisala kako se mnogi pitaju kako ima tako lijepo lice, ali da je jer ne jede ”smeće”, što ostalo rado konzumiraju.

Dodala je i kako njena klasa ne jede gluposti, kao normalan svijet, koji truje svoje tijelo raznim hemikalijama koje odmah djeluju i na njihov organizam.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *