MAGAZIN

CECA DOŽIVJELA SLOM: Izbacila sve iz kuće od posluge do saradnika! Rekla im da joj ne idu na oči, SVE MOŽE SAMA, NIKO JOJ NE TREBA! (VIDEO)

  • 6 Novembra, 2022
  • 0

Na estradi svaki dan vlada potpuna pometnja i haos. Izbijaju novi ratovi, skandali, saznajemo razne tajne iz života poznatih, dešavaju se stvari kakve nikad ne bi mogli ni

CECA DOŽIVJELA SLOM: Izbacila sve iz kuće od posluge do saradnika! Rekla im da joj ne idu na oči, SVE MOŽE SAMA, NIKO JOJ NE TREBA! (VIDEO)

Na estradi svaki dan vlada potpuna pometnja i haos. Izbijaju novi ratovi, skandali, saznajemo razne tajne iz života poznatih, dešavaju se stvari kakve nikad ne bi mogli ni da zamislimo, ali sve je to dio šou biznisa.

Rođenje unuka Cece Ražnatović, odjeknulo je u svim medijima. Svi su pisali o tome, slavilo se uveliko kako i na dan rođenja, tako i nekoliko dana kasnije. A prije nekoliko dana saznali smo i da očekuju drugo unuče, te ne sumnjamo da će i tada da bude veliko slavlje.

Obzirom da je bilo ozbiljno stanje tokom slavlja Željku, i bilo stanje pandemiji, oni su naglasili da svi gosti moraju imati negativan test kako bi prisustvovali slavlju. Mnogo se pisalo kada su Veljko i Ceca imali virus, a da je Veljko u tom periodu otišao u rodno mjesto svoje majke, kako bi bio na selu i lakše se oporavljao.

Ceca je imala negativan sreološki test, ali kada je uradila PCR on je pokazao da je pozitivna. Odmah su preduzeli sve mjere kako bi spriječili dalje širenje virusa po saradnicima i posluzi, te im je Ceca dala slobodne dane dok ne ozdravi.

Šta vi mislite o ovom Cecinom postupku ? Smatrate li da je ispravno postupila!?