Cecina bolest počela da se vidi na fotografijama: Ovo je nešto najgore što može da se desi jednoj ženi! (Foto)

MAGAZIN

Osim boje glasa i vokalnih sposobnosti kojima se mnogi dive, balkanska zvijezda važi za najljepšu damu na našoj javnoj estradi, a liniju je godinama održavala zahvaljujući zdravoj dijeti.

No, zdravlje Cece Ražnatović je prije nekoliko godina ozbiljno narušeno i čini se da se malo udebljala. Okidač je bio hormonalni problem o kojem je otvoreno govorila.

  • Čini se da sam se jako udebljala. Kad sam riješila taj zdravstveni problem, tijelo mi se vratilo i svi su mi rekli da sam prepolovljena. Imam neki ženski hormonalni disbalans, ništa strašno. Moje tijelo je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primijetila te simptome, odmah sam se obratila doktoru. Sve sam prilagodila i više me hrana ne nadima. Otok mi je bio najveći problem – rekla je tada Ceca koja se uz savjete doktora i pravilno liječenje vratila u formu i fit.

Nedavno preminuli astrolog Dušan Veličković istaknuo je pjevačicu da je uzrok te neravnoteže potiskivanje emocija, a kako prenosi “Svet”, upozorio ju je i da pripazi na štitnjaču i bubrege jer ti organi mogu biti preopterećeni .

Zdravlje Svetlane Cece Ražnatović trenutno je u najboljem redu, izgleda bolje nego ikad i dobro joj je. Pjevačica se također trudi osvijestiti žene te kad god je u prilici svakoj ženi preporuča da s vremena na vrijeme ode na preventivni pregled.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *