Bogatašica (21) Traži Dečka: ‘Ne Smeta Ako Si Ružan, Mogu Te I Uzdržavati! Samo Budi Dobar…’

MAGAZIN

Karely Ruiz, 21-godišnja atraktivna meksička influenserica, koju prati gotovo pet milijuna ljudi na Instagramu, izjavila je da ne bi imala apsolutno ništa protiv toga da hoda s ružnim dečkom ako bi u njemu pronašla sreću, odnosno odnos kakvom teži, prenosi portal Fama.

Upitana što joj je kod muškaraca važno, koliko je nečija vanjština bitna, Ruiz je odgovorila da joj je najvažnije kako se njezin muškarac odnosi prema njoj, kakva je kemija u vezi, kako se slažu.

“Što će mi zgodan frajer ako je naš odnos isprazan? Radije neka je ružan, ali dobar prema meni”, kazala je.

Pritom je naglasila da ne imala ništa protiv da takvog, izgledom neatraktivnog muškarca čak i uzdržava, a sve kako bi ga mogla imati čim više uz sebe.

Budući da ima vojsku pratitelja i na Only Fansu, čini se da takav sretnik doista ne bi morao brinuti o tome hoće li mu nečega nedostajati, no ipak će vrijeme odgovoriti hoće li i tipovi manje ugodni oku kod nje imati prođu.

Podsjetimo, atraktivnu meksičku influensericu, koju su tamošnji mediji intimno povezivali uz slavnog i šezdeset godina starijeg glumca Andreasa Garciju, iznenadila je javnost jednom jako lijepom gestom.

Naime, odlučila je finansirati liječenje 17-godišnjeg mladića oboljelog od karcinoma.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *