MAGAZIN

ESTRADA SE TRESE! Istina izašla na vidjelo: Dok je ona radila, on je varao sa komšinicom? Prijovićka pokupila svoje stvari i SVE NAPUSTILA!

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Ljubini prijatelji su nam otkrili da je glavni razlog njihovog razilaženja poruke koje je Aleksandra svakodnevno dobijala od drugih muškaraca. Prijovićka prije nego je stupila u brak sa

ESTRADA SE TRESE! Istina izašla na vidjelo: Dok je ona radila, on je varao sa komšinicom? Prijovićka pokupila svoje stvari i SVE NAPUSTILA!

Ljubini prijatelji su nam otkrili da je glavni razlog njihovog razilaženja poruke koje je Aleksandra svakodnevno dobijala od drugih muškaraca. Prijovićka prije nego je stupila u brak sa Filipom Živojinovićem bila je u vezi sa pjevačem Ljubomirom Perućicom i to dvije godine.

Nakon prekida njihove veze, Prijovićka je govorila kako je do razlaza došlo sporazumno, te da jedno drugom ništa ne zamjeruju i nemaju ružne riječi da kažu. Međutim, tek sada se otkrilo da nije bilo tako kako je ona predstavljala, te da se iza svega krije veliki skandal o kojem nisu željeli govoriti.

”Ljuba i ja smo proveli dvije godine zajedno, i onda smo shvatili da nismo jedno za drugu i rastali se. Nema razloga da jedno drugom upućujemo ružne riječi, jer nam je zajedno bilo lijepo. ”- izjavila je tada Prijovićka.

Kako saznajemo od njegovih prijatelja, glavni razlog koji je doveo do kraha njihove veze bile su poruke koje je Prijovićka svaki dan dobijala od drugih muškaraca. Počeli smo ispitivati o toj situaciji, da bi se saznalo kako je zapravo Ljuba taj koji je varao Aleksandru. Prema pisanju domaćih medija, on je uvijek iskorištavao to što nema Prijovićke, kako bi je varao sa komšinicom i to u njihovom stanu. Čim je saznala za to, Aleksandra je pokupila svoje stvari i napustila stan, a cijela situacija ju je slomila.

Prijovićka je ubrzo pronašla novu ljubav i to sina Bobe Živojinovića i Zorice Desnice, odnosno Filipa Živojinovića. Njihova svadba napravljena je 2018. godine i prozvana ”svadbom decenije”, a sljedeće godine su postali i roditelji.